Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady karijeru nastavlja u Kini?

Nakon 15 više-manje spektakularnih sezona provedenih u NBA ligi, jedan od najveæih košarkaških talenata Tracy McGrady nastavit æe svoju karijeru u Kini.

Yahoo! Sports prenosi da je neimenovani izvor potvrdio kako je McGrady (33) na korak od potpisa za kinesku momèad Quingdao, s obzirom da mu nijedan klub u NBA ligi nije mogao garantirati ugovor. Naime, McGrady je poznat po tome da je èesto ozlijeðen, tako da nijedna momèad ne želi platiti nekome da sjedi na klupi i broji dolare.

Službena potvrda prelaska u kinesku ligu trebala bi uslijediti za nekoliko dana, a McGrady bi trebao otputovati na Daleki istok za 10-ak dana. Recimo i da je sjajnom krilnom igraèu ovaj angažman sredio dugogodišnji suigraè iz Houston Rocketsa – Yao Ming.

McGrady je u svojoj NBA karijeri igrao za šest klubova, a najupeèatljiviji je bio u Orlandu i Houstonu. Sezona 2002/03 bila je njegova najbolja kada je bio na prosjeku od èak 32,1 poena po susretu. Najgoru sezonu imao je ove godine kada je u prosjeku bilježio 5,3 poena po susretu i svega 16,1 minutu vremena na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE