Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady: LeBron se trebao pridružiti Bullsima

Prema èlanku u The New York Daily News, bek Detroit Pistonsa Tracy McGrady ne slaže se sa “odlukom” LeBrona Jamesa.

“Chicago je bio bolji izbor, bolje mjesto za njega,” rekao je Mcgrady. “Ne možeš jednostavno otiæi i oèekivati da æeš imati istu kemiju momèadi kao u Clevelandu.”

Prema McGradyu, jedan od glavnih razloga razoèaravajuèeg starta sezone Miami Heata je nedostatak kemije izmeðu Jamesa i Dwyanea Wadea. “Užasni su kada su zajedno u igri,” kaže McGrady. “On i D-Wade ne nadopunjuju jedan drugoga. Slièan su tip igraèa. Obojica trebaju loptu, a ne šutiraju kao Ray Allen. Zato ne mogu doæi u ritam, jedan od njih dominira nad loptom i ide mu dobro, ali drugome ne ide. Zato su užasni kada su zajedno na parketu. Oni su igraèi koji trebaju loptu. Ni ja ne mogu samo stajati, uhvatiti loptu i šutirati. Nikada nisam bio tip igraèa koji èeka da mu lopta doðe.”

Chicago Bullsi bili su jedno od potencijalnih odredišta McGradya ove predsezone, ali ipak se nisu odluèili potpisati bivšeg All-Star igraèa. Taj potez možda se pokazao ispravnim s obzirom na uèinak McGradya od 4.3 poena za malo manje od 17 minuta igre po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE