Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady: Pa, Houston se rješava gadno dobrog igraèa

Tracyju McGradyju, 30-godišnjem NBA košarkašu, sve je tijesnije u Houstonu, te je na pomolu “trade” igraèa koji ima ugovor vrijedan do kraja ove sezone.

Po sezoni McGrady zaraðuje u Rocketsima 22.8 milijuna amerièkih dolara, te ponajviše stišæe “salary cap” momèadi. Unatoè tome, McGrady ima sve manje utjecaja na uspješnost Houstona. Na poèetku sezone McGrady nije igrao zbog ozljede, pa operacije lijevog koljena.

No, i nakon povratka McGrady nije zauzeo glavne pozicije u klubu veæ je ulazio s klupe, te je imao skroman uèinak od samo 3.2 poena po utakmici.

Da je situacija s njim još ozbiljnija potvrdila je reakcija trenera kluba Ricka Adelmana koji je poslao McGradyja doma tijekom prošlotjedne turneje momèadi po Istoku, pa tako McGrady nije igrao niti protiv New Jerseyja, niti protiv Clevelanda.

Izvještaji govore da je Houston spreman zamijeniti McGradyja, a ovaj je ljutito poruèio:

“Nevjerojatno, pa oni se žele riješiti prokleto dobrog košarkaša. I gladnog košarkaša koji želi pobjeðivati, uæi u doigravanje, boriti se za naslov NBA prvaka. Nisu mi jasni.”

Nastavak slijedi, no izgleda da je McGradyjevo vrijeme u Houstonu završeno. Nakon 2004. kada je došao u Teksas iz Orlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE