McGrady u Kingsima, Martin novi košarkaš Rocketsa

Tracy McGrady novi je košarkaš Sacramento Kingsa. U suprotnom smjeru, u momèad Houston Rocketsa, stiže najbolji igraè kalifornijske momèadi Kevin Martin.

Službeno se o tome još nisu oglasili iz klubova koji su izveli razmjenu igraèa, no amerièki mediji plasirali su u èetvrtak upravo tu prièu o razmjeni u kojoj je sudjelovalo još nekoliko košarkaša.

Kenny Thomas, Hilton Armstrong i Sergio Rodriguez trebali bi nakon razmjene obuæi dres Rocketsa koji æe u Sacramento, uz Carla Landryja i Joeyja Dorseyja, morati poslati i nepoznatu kolièinu novca da bi razmjena bila pravovaljana.

Martin je ove sezone na prosjeku od 20.3 poena po susretu, dok je u karijeri na 17.1.

McGrady, sedmerostruki All-Star košarkaš, u posljednjoj je godini pod ugovorom s Rocketsima od kojih je trebao primiti 22.46 milijuna amerièkih dolara. Igrajuæi za Toronto, Orlando i Houston prosjeèno je kroz 790 utakmica ostvarivao 21.9 koševa po utakmici, uz 6.1 skok i 4.7 asistencija.

Postoji moguænost da McGrady ipak ne obuèe dres Kingsa. Naime, javljaju se New York Knicksi spremni na novu razmjenu. Hoæe li do nje doæi, uskoro æe se vidjeti…