Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady u Kingsima, Martin novi košarkaš Rocketsa

Tracy McGrady novi je košarkaš Sacramento Kingsa. U suprotnom smjeru, u momèad Houston Rocketsa, stiže najbolji igraè kalifornijske momèadi Kevin Martin.

Službeno se o tome još nisu oglasili iz klubova koji su izveli razmjenu igraèa, no amerièki mediji plasirali su u èetvrtak upravo tu prièu o razmjeni u kojoj je sudjelovalo još nekoliko košarkaša.

Kenny Thomas, Hilton Armstrong i Sergio Rodriguez trebali bi nakon razmjene obuæi dres Rocketsa koji æe u Sacramento, uz Carla Landryja i Joeyja Dorseyja, morati poslati i nepoznatu kolièinu novca da bi razmjena bila pravovaljana.

Martin je ove sezone na prosjeku od 20.3 poena po susretu, dok je u karijeri na 17.1.

McGrady, sedmerostruki All-Star košarkaš, u posljednjoj je godini pod ugovorom s Rocketsima od kojih je trebao primiti 22.46 milijuna amerièkih dolara. Igrajuæi za Toronto, Orlando i Houston prosjeèno je kroz 790 utakmica ostvarivao 21.9 koševa po utakmici, uz 6.1 skok i 4.7 asistencija.

Postoji moguænost da McGrady ipak ne obuèe dres Kingsa. Naime, javljaju se New York Knicksi spremni na novu razmjenu. Hoæe li do nje doæi, uskoro æe se vidjeti…

Latest Posts

NE PROPUSTITE