Thursday, September 29, 2022

ZADNJE OBJAVE

McGrady u petorci Zapada za All Star unatoè ozljedi

Voða aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa Kobe Bryant trenutno je vodeæi košarkaš po broju glasova za All Star utakmicu.

- Advertisement -

Bryant je dosad skupio 692.518 glasova, što je oko 20.000 glasova više od Dwyanea Wadea, koji je vodeæi po broju glasova u Istoènoj konferenciji.

Zanimljivo je da je braniè Houston Rocketsa Tracy McGrady dosad skupio dosad 281.545 glasova, što je iza Bryanta najviše na Zapadu u konkurenciji branièa, iako dosad ove sezone zbog ozljede lijevog koljena nije odigrao niti jednu utakmicu.

Prvu petorku Zapadne konferencije u ovom trenutku tako èine Kobe Bryant, Tracy McGrady, Carmelo Anthony, Dirk Nowitzki i Amare Stoudamire.

- Advertisement -

U Istoènoj konferenciji osim spomenutog Wadea najviše glasova ima LeBron James (649.327), a uz njih trenutno u petorku ulaze Vince Carter, Kevin Garnett i Dwight Howard.

All Star utakmica na rasporedu je 14. veljaèe na Cowboys stadionu u Arlingtonu. Petorke Istoène i Zapadne konferencije NBA liga æe objaviti 21. sijeènja, a imena ostalih èlanova momèadi tjedan dana kasnije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE