Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady u petorci Zapada za All Star unatoè ozljedi

Voða aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa Kobe Bryant trenutno je vodeæi košarkaš po broju glasova za All Star utakmicu.

Bryant je dosad skupio 692.518 glasova, što je oko 20.000 glasova više od Dwyanea Wadea, koji je vodeæi po broju glasova u Istoènoj konferenciji.

Zanimljivo je da je braniè Houston Rocketsa Tracy McGrady dosad skupio dosad 281.545 glasova, što je iza Bryanta najviše na Zapadu u konkurenciji branièa, iako dosad ove sezone zbog ozljede lijevog koljena nije odigrao niti jednu utakmicu.

Prvu petorku Zapadne konferencije u ovom trenutku tako èine Kobe Bryant, Tracy McGrady, Carmelo Anthony, Dirk Nowitzki i Amare Stoudamire.

U Istoènoj konferenciji osim spomenutog Wadea najviše glasova ima LeBron James (649.327), a uz njih trenutno u petorku ulaze Vince Carter, Kevin Garnett i Dwight Howard.

All Star utakmica na rasporedu je 14. veljaèe na Cowboys stadionu u Arlingtonu. Petorke Istoène i Zapadne konferencije NBA liga æe objaviti 21. sijeènja, a imena ostalih èlanova momèadi tjedan dana kasnije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE