Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

McGrady vraæen kuæi sa subotnjeg gostovanja

Tracy McGrady (30), jedan od najplaæenijih košarkaša u NBA ligi, nije igrao za Houston u subotu kod New Jerseyja, niti u nedjelju kod Clevelanda iako je spreman. Barem on tako misli.

Problem je što tako ne misli trener teksaške momèadi Rick Adelman, koji je nezadovoljnu zvijezdu, nakon McGradyjeva javnog istupa u kojem je izjavio da želi veæu minutažu, vratio kuæi neposredno uoèi poèetka subotnjeg dvoboja s Netsima, koji su Rocketsi bez njega dobili 98-93.

Sama èinjenica da je putovao sa suigraèima na gostujuæu turneju Istokom nasluæuje da nešto nije u redu. Prema pisanju Houston Chroniclea, generalni menadžer Rocketsa Daryl Morey izjavio je da æe vodstvo kluba situaciju razmotriti po povratku u Houston.

McGrady je igrao samo povremeno u šest utakmica otkako se vratio na parket nakon operacije lijevog koljena u veljaèi. Dvanaestgodišnji NBA-veteran zasad je na skromnom uèinku od 3.2 koša.

Poznato je da je McGrady u zdravom izdanju nezaustavljiva koš-mašina. Trenutaèno je u posljednjoj godini ugovora s Houstonom, vrijednoj 22.8 milijuna dolara.

Trener Adelman oformio je igru bez glavnih zvijezda McGradyja i Yaa Minga, te zasad drži odlièno sedmo mjesto u poretku Zapadne konferencije obzirom na okolnosti.

Adelman: McGrady mora biti strpljiv
“Momèad je usvojila standarde napadaèkih akcija bez njega i Tracy to mora poštovati. Znam da bi on želio igrati više, ali ja doista u ovom trenutku, dok nije spreman, ne vidim kako mu pomoæi. Uvodimo ga postupno u igru. Mora biti strpljiv”
rekao je Adelman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE