Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mehmet Okur potpisao za Türk Telekom

Turski 32-godišnji košarkaš Mehmet Okur, centar NBA momèadi Utah Jazz, potpisao je ugovor s turskim prvoligašem Türk Telekomom, koji je na snazi za vrijeme trajanja lockouta u NBA ligi.

“Ovaj ugovor je važeæi sve do završetka lockouta u NBA ligi. Naravno, mi se nadamo da æe Mekmet Okur odigrati za nas cijelu sezonu”, izjavio je Gökhan Bozkurt, izvršni direktor kluba iz Ankare.

Okuru æe Türk Telekom biti èetvrti turski klub u karijeri. Igrao je za Oyak Renault, Tofaº i Efes Pilsen prije odlaska u NBA ligu, odnosno u Detroit Pistonse 2002. godine. Od 2004. godine je èlan Utah Jazza.

“Mogu obeæati da æu dati sve od sebe sve dok sam èlan Türk Telekoma. Jako mi je nedostajala košarka i veæ sam gladan igre. Raduje me što sam stigao u ovaj klub. Takoðer me veseli i što æe Deron Williams, moj bivši suigraè u Jazzu, takoðer igrati u Turskoj”, rekao je Okur.

Deron Williams je svlaèionicu s Okurom u Jazzu dijelio do 23. veljaèe, kada je u ”tradeu” prešao u New Jersey Netse. U srpnju je 27-godišnji playmaker, jedan od najboljih razigravaèa u NBA ligi, potpisao dvogodišnji ugovor s Beºiktaºom. No, i taj æe ugovor biti raskinut u trenutku kada krene natjecanje u najjaèoj ligi svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE