Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo: Naslov mi je važniji od novca

Razlog zbog kojeg Carmelo Anthony nije produljio ugovor sa Nuggetsima prošlog ljeta nije bio novac, veæ moguænost osvajanja naslova.

Dok razne glasine o njegovom odlasku u Netse kruže ligom, Anthony još pokušava odluèiti koji je najbolji korak za njega. Tako je izjavio da æe potpisati produljenje ugovora samo sa onom momèadi koja mu daje šanse da osvoji naslov.

“Ulazim u svoju devetu sezonu. Nemam vremena za gubljenje,” rekao je Anthony. “Želim vidjeti svjetlo na kraju tunela u svojoj buduænosti. To svjetlo je naslov prvaka.”

Anthony je dodao kako je donošenje naslova u Denver uvijek bio njegov san, ali mu se èini da to više nije izgledno. “Ako osjeæam da to ne mogu postiæi ovdje, onda to nije prava stvar za napraviti,” kaže Anthony.

“Radi se o nesigurnosti u buduænost organizacije. Mnogo stvari tu ulazi u igru, ugovori, ne znati što æe se dogoditi u buduænosti. U poèetku je mnogo ljudi govorilo da se radi o novcu. Nema to nikakve veze sa novcem. Nije me briga za novac. Moja glavni cilj je osvajanje naslova prvaka. Hoæu li misliti da to mogu postiæi ovdje ili negdje drugdje, to je moja odluka. Moraš imati odluku o tome što je najbolje za tebe i tvoju karijeru. Koju god odluku da donesem, to æe biti najbolja odluka za mene.”

26-godišnji krilni košarkaš je ove sezone na prosjeku od 23,5 poena, 8,2 skoka te 3 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE