Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Memphis i Oklahoma City svladali Europljane

U sklopu NBA predsezone Memphis Grizzlies i Oklahoma City Thunder u èetvrtak naveèer u svojim su dvoranama ugostili momèadi iz Europe. Memphis je bio bolji od Caje Laboral rezultatom 110-105. Thunder je svladao CSKA iz Moskve sa 97-89.

U Memphisu je Mike Conley postigao 27 koševa (11-17), dok je Sam Young dodao 21, ukljuèujuæi kljuène koševe u posljednjoj èetvrtini. Darrell Arthur i Marc Gasol upisali su svaki po 12 koševa, dok je Arthur imao i 9 skokova, a Gasol 8. Najbolji igraèi Caje Laboral bili su Mirza Teletoviæ sa 24 koša i posebno precizan Fernando San Emeterio (šut 5-6, trice 3-3).

Utakmicu prepunu turnovera, u kojoj je Memphis ostvario svoju petu predsezonsku pobjedu iz isto toliko utakmica, posjetio je i glavni menadžer Indiana Pacersa, Larry Bird. Razlog tome je naš igraè Stanko Baraæ, igraè Caje koji je na draftu 2007. odabran od strane Miamija, a zatim poslan u Indianu, koja sada ima prava na njega. Baraæ je odigrao samo 16 minuta uz skorman uèinak od 6 koševa, 3 skoka i 2 asistencije.

Kevin Durant upisao je 20 koševa u utakmici u kojoj je dobio najveæu minutažu tijekom ove predsezone. Sve koševe postigao je u prvom poluvremenu. Uz 7 asistencija i 5 skokova, imao je i 7 izgubljenih lopti. Serge Ibaka i Jeff Green dodali su oboje po 15 koševa u utakmici u kojoj je Thunder igrao bez dvojice startera, Nenada Krstiæa i Thaba Sefoloshe te rezerve Nicka Collisona.

U moskovskoj momèadi najbolji su bili igraèi s klupe, Dmitrij Sokolov sa 18, Ramunas Šiškauskas sa 17 te Andrei Vorontsevich sa 13 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE