Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Memphis na noge Bostonu, Miami pred laganim zadatkom

Veèeras bi nakon dugo vremena trebala biti jedna mirna veèer, ili bolje reèeno podne u NBA ligi pošto se obje utakmice igraju jako rano po amerièkom vremenu. Susret Bostona i Memphisa bi svakako trebao biti najzanimljiviji dvoboj veèeras. Obje ekipe nemaju baš sjajan omjer i trude se što prije ga popraviti. Sat vremena nakon poèetka tog ogleda Miami ugošæuje na svome parketu Toronto gdje ne bi smijeli imati veæih problema i trebali bi nastaviti utrku za Chicago Bullsima i prvim mjestom Istoène konferencije.

Boston Celtics – Memphis Grizzlies  18.00

Boston (12-10) je napokon uhvatio pozitivan omjer i ne bi ga smio ispuštati do kraja sezone. Vratio se i Rajon Rondo pa je i Riversu odmah lakše kada ima više igraèa na raspolaganju. Celticsi imaju tri pobjede zaredom, istina, protiv nešto slabijih ekipa, no preostaju im još tri zaredom domaæa susreta pa bi se možda mogli prikljuèiti Orlandu koji èvrsto drži šestu poziciju Istoène konferencije. Veèeras æe Riversu uz veæ odavno otpisanog Greena faliti Dooling i Daniels. Prva petorka je na okupu i to mu je sigurno najvažnija vijest. U svome TD Gardenu æe veèeras ugostiti Memphis koji je na 12-11 omjeru. Nakon Bostona im predstoji pet domaæih susreta i tamo æe sigurno tražiti neki niz pobjeda i prikljuèak onim pozicijama koje vode u doigravanje. Hollins sigurno puno veèeras oèekuje od Gasola i Gaya koji æe voditi veliku bitku sa Pierceom i Garnettom. Tony Allen je bivši igraè Bostona i sigurno zna naèin kako zaustaviti prezimenjaka mu u zelenom dresu. Trebala bi to biti èvrsta utakmica gdje gosti sigurno neæe biti bez svojih šansi.

Boston je svakako favorit i dajemo im malenu prednost no neæe im biti lako i bit æe to borba do posljednje minute.

Miami Heat – Toronto Raptors  19.00

Nakon što im je Milwaukee prekinuo niz od pet pobjeda, Miami Heat (17-6) se vratio pobjedama u petak u Philadelphiji. Sjajnom posljednjoj èetvrtinom došli su do uvjerljivih 99:79. Igraèi Heata šutirali su 52 posto iz igre i pogodili 8 od 13 trica. Dwyane Wade je bio prvi strijelac momèadi s 26 koševa, dok je LeBron James bio blizu triple doublea s 19 koševa, 12 skokova i 8 asistencija. Nakon teških poraza protiv Atlanta Hawksa i Boston Celticsa, Toronto Raptorsi (8-16) su iskoristili èinjenicu što su im u goste došli Washington Wizardsi, od najslabijih momèadi lige i pobijedili 106:89. Leandro Barbosa bio je prvi strijelac s 18 koševa, dok je Amir Johnson dodao 18 koševa i imao 13 skokova.

Miami ima èetiri uzastopne pobjede na domaæem terenu, gdje bilježe prosjeèno 105 poena po susretu. Ovo je èista jedinica i pobjeda gostiju bila bi senzacija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE