Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Metta World Peace: “Andrew Bynum je među najboljim centrima u povijesti Lakersa”

Metta World Peace se definitivno nimalo ne boji otvoreno reći svoje mišljenje, čak iako se možda puno ljudi s njim ne bi složilo. Nedavno je govorio o najvećim igračima ikad, a raspravljao je i o karijeri Michaela Jordana, Kobea Bryanta i LeBrona Jamesa.

Štoviše, Metta je nedavno Wilta Chamberlaina proglasio najvećim igračem svih vremena. Kada govorimo o Lakersima, jednog svog bivšeg suigrača prozvao je jednim od najboljih centara u povijesti franšize. Još u ožujku, NBA prvak iz 2010. pohvalio je Andrewa Bynuma, nazivajući ga jednim od “najboljih centara” u povijesti Lakersa.

Bynum je zaista igrao dobro noseći dres Lakersa te je svakako bio jedan od najboljih centara u ligi tijekom svojih najboljih godina, ali nazvati ga jednim od najboljih centara u povijesti franšize malo je previše. Ipak je to momčad za koju su između ostalih igrali velikani poput Chamberlaina, Kareem Abdul-Jabbara i Shaquille O’Neala, koji su realno top 3 u povijesti, barem što se tiče centarske pozicije Lakersa i on im jednostavno po postignućima u dresu Lakersa nije baš ni blizu (iako je bio 2x NBA prvak i 1x All-Star).

Bynum je tijekom sedam sezona u Los Angelesu imao prosjek od 11,7 poena i 7,8 skokova, a često su ga mučile ozljede, tako da je zasigurno i to razlog zbog kojeg nije ostvario svoj potpuni potencijal.

Latest Posts

NE PROPUSTITE