Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Metta World Peace nije obožavatelj Jeremyja Lina

Uoèi utakmice New York Knicksa i Los Angeles Lakersa igrane u petak, košarkaš momèadi iz grada Hollywooda Metta World Peace (Ron Artest) osjetio je veliku potrebu da iskritizira novu zvijezdu NBA lige – Jeremyja Lina.

Novinare je uoèi utakmice zanimalo govore li u svlaèionici o Jeremyju Linu i njegovom nevjerojatnom tjednu u ligi.

“Govorimo li o njemu? Da, govorimo. Svi ovdje mislimo da mu treba bolja frizura. Ne sviða mi se osobno njegov stil. Mora shvatiti da je u New Yorku, centru mode. Promijeni frizuru, ok? Sada si zvijezda. Nosi sunèane naoèale. Naoèale, ok? Ostavi se štreberskih harvardskih naoèala i stavi crne sunèane naoèale. Ok? I kožne hlaèe”, rekao je World Peace kojeg je novinar priupitao nosi li on kožne hlaèe.

“Ne, ja ih ne nosim, ali on bi trebao. On je tip osobe koja bi trebala nositi kožne hlaèe i neke lijepe tenisice. Ti si Jeremy Lin pobogu! Kužiš me? Kužiš? Ostavi pravne knjige, prestani èitati New York Times i poèni Daily News. Ja volim te novine jer su uvijek pune boja. Što još… Aha, okreni kapu naopako. Doði na trening sa preširokim hlaèama i reci: “Ne trenira mi se danas!”, kužiš me? Trening? I obuci Iversonov dres. Doði na trening s cigarom u ustima, i reci: “Ja sam Jeremy Lin!”. Mora se promijeniti. Inaèe, svi smo uzbuðeni zbog veèerašnje utakmice. Èak je i Kobe Bryant uzbuðen. Želi zabiti 50! Želi pokazati dobrodošlicu Jeremyju na novu razinu košarke!”, zakljuèio je briljantan intervju krilni igraè Lakersa.

Knicksi su slavili rezultatom 92:85, a Lin je ubacio rekord svoje karijere – 38 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE