Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Metta World Peace u trenerskim vodama

Metta World Peace ima novi posao. Nakon što je nekadašnji igrač Los Angeles Lakersa ovo ljeto završio karijeru, sada ima novi posao, i to kao pomoćni trener u razvojnom klubu Los Angeles Lakersa, South Bay Lakersima, koji nastupaju u NBA razvojnoj ligi.

Vijest su priopćili South Bay Lakersi. World Peace nije službeno najavio kraj svoje karijere, no na ljetnoj tržnici je bilo relativno zatišje, barem što se tiče veterana. Sada će ga Lakersi zadržati u novoj ulozi. Metta World Peace je u Lakersima proveo šest sezona, te je s njima osvojio naslov 2010. godine.

Metta World Peace je košarkaškim zaljubljenicima poznat i po tučnjavi, koja se dogodila u utakmici protiv Detroit Pistonsa 2004. godine. Tada je kažnjen zabranom neigranja u ostatku sezone, što je najveća kazna zbog incidenta na terenu u povijesti lige.

37-godišnjak je postao dijelom trenerskog tima glavnog trenera Cobyja Karla, inače sina dugogodišnjeg NBA trenera Georgea Karla.

Metta World Peace (rođenjem Ronald William Artest) je u NBA karijeri odigrao ukupno 991 utakmicu, ostvarujući prosjeke od 13,2 poena, 4,5 skokova te 2,7 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE