Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mettu World Peacea traži polovica lige, najbliže Clippersima

Metta World Peace, 33-godišnji košarkaš Los Angeles Lakersa, ranije poznat kao Ron Artest, slobodan je igrač i sada već bivši član ugledne momčadi sa Zapadne obale.

Lakersi su odlučili iskoristiti amnestivnu klauzulu u ugovoru, te su zahvalilu World Peaceu. I dalje su Lakersi dužni isplatiti World Peaceu 7,7 milijuna američkih dolara za iduću sezonu, ali su i sačuvali 14 milijuna u porezu na luksuz.

Od 2009. godine je Metta član Lakersa, bio je godinu dana kasnije i NBA prvak s tim klubom, a nakon što je saznao kako mu je dosadašnji klub rekao “hvala”, Metta World Peace po svom Twitter-profilu zabavlja komentarima vezanima za svoju budućnost. Govorio je da odlazi u Kinu kod Yao Minga, da se ostavlja košarke, da počinje igrati hokej za Los Angeles Kingse…

No, činjenica je da polovica lige želi dobiti i dalje vrlo dobrog obrambenog košarkaša koji je i dalje itekako koristan na parket. Zato nije čudno da su se sve momčadi koje love NBA naslov spominjale u njegovom kontekstu (Miami, New York, Chicago, Indiana, Oklahoma City i San Antonio).

No, po pisanju USA Todayja trenutačno se kao najrealnija opcija čini ostanak u Los Angelesu i igranje za Clipperse iduće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE