Monday, June 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Meyers Leonard: Cousins je zaslužio isključenje

U posljednjih nekoliko dana NBA populacija sve više priča o DeMarcusu Cousinsu. Imao je problema s reporterima u svlačionici zbog čega je kažnjen, prije toga imao je incident u noćnom baru, zatim ga je branio legendarni Mike Krzyzewski, onda turbulentna utakmica protiv Blazersa.

Naime, Cousins je zabio 55 poena u pobjedi Kingsa nad Trail Blazersima te je pred kraj utakmice zaradio drugu tehničku pogrešku zbog izbacivanja gume za usta prema klupi Blazersa. Sudci su nakon toga donijeli odluku da ponište tehničku pogrešku te se DeMarcus vratio na parket.

Krilo Portlanda, Meyers Leonard nakon meča izjavio je:

„Svojim ponašanjem Cousins je zaslužio da završi meč ranije. Kao igrač dosta je talentiran i odigrao je odličnu utakmicu, ali njegovo ponašanje je prešlo sve granice. Igrače koji su skloni tim ispadima zaista ne mogu poštovati. Zatim njegov intervju nakon meča, kada spominje da je čitava situacija smiješna, pa upravo je sam sebi napravio cjelokupnu situaciju.“

Rivalitet Leonarda i Boogieja traje već dugo i od tada na svakoj utakmici Blazersa i Kingsa imamo žestok dvoboj ova dva igrača, što možemo očekivati i u budućnosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE