Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Meyers Leonard propušta ostatak sezone

Krilni centar Portland Trail Blazersa Meyers Leonard još je jedan u nizu igrača za koje je sezona završila prije kraja regularnog djela.

Leonard, koji na ljeto postaje slobodan igrač,  8. travnja odlazi na operaciju lijevog ramena koje mu stvara probleme još od početka sezone i domaćeg poraza od San Antonio Spursa (11. studeni) u kojem je napustio teren zbog iščašenja ramena. Već tada se operacija smatrala kao jedno od rješenja za 216 cm visokog Leonarda, no vratio se na parket nakon samo 7 propuštenih utakmica. Prošlog tjedna Leonard i ekipa odlazili su u goste Spursima, gdje je na treningu dan prije susreta obnovio ozljedu. Vrijeme trajanja oporavka znat će se nakon operacije, no jedno je sigurno – za Meyersa je sezona završena.

Leonard je ove sezone podigao prosjeke na 8,4 koša i 5,1 skoka u nešto manje od 22 minute po utakmici te je bitan član rotacije Blazersa, koji će se vrlo vjerojatno do posljednjeg kola boriti za ulazak u doigravanje.

Da je netko Portlandu prije sezone ponudio 6. mjesto Zapadne konferencije nekoliko utakmica prije kraja regularnog djela, ona bi ga objeručke prihvatila. Ova ozljeda zadala je još jedan težak udarac ekipi koja je ionako tanka na poziciji krilnog centra nakon odlaska LaMarcusa Aldridgea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE