Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pippen: Mi živimo i dalje kao najbolji

Golden State Warriorsi su uspjeli srušiti rekord u regularnom dijelu sezone po ostvarenim pobjedama, ali njihov neuspjeh u doigravanju i ne osvajanje naslova znači da su 1995-96 Chicago Bullsi i dalje najbolja momčad u povijesti NBA lige, tako bar kažu njihova dva najglasnija igrača.

Scottie Pippen je odgovarao na pitanja tko je najbolji na kraju intervjua na ESPN radio emisiji Mike & Mike, nakon što su Cleveland Cavaliersi uspjeli se vratiti od zaostatka 3-1 u seriji i tako doći do naslova u sedmoj utakmici.

1995-96 Bullsi“, rekao je Pippen.

Mi živimo i dalje.“

Dennis Rodman podijelio je slično razmišljanje  na svom Twitteru poslije sedme utakmice.

Pippen koji je ranije ove godine rekao kako bi 1995-96 Bullsi bez problema pobijedili u seriji današnje Warriorse, priznao je on navijao za Cavalierse da osvoje naslov, ali rekao je kako i Warriorsi sa svoje 73 pobjede u sezoni uistinu imaju rekord.

Trener Warriorsa Steve Kerr još jedan je član Bullsa iz te generacije. Rekao je poslije utakmice kako su Warriorsi šokirani, ali je rekao kako je i bolja momčad osvojila naslov.

To je ljepota NBA doigravanja. Igraš seriju na sedam utakmica. Bolja momčad pobijedi, a oni su bili bolji od nas u ovoj seriji“, rekao je Kerr.

Ali Pippen je i rekao da je drugačiji pritisak u doigravanju, koji je baziran na učinku u regularnom dijelu. To je pritisak koji su imali on i Bullsi kad su i sami ušli u doigravanje nakon sezone s omjerom 72-10. Ta momčad Bullsa protutnjala je kroz doigravanje, imali su omjer 15-3 kad su došli do NBA naslova gdje su pobijedili Seattle SuperSonicse u šest utakmica.

Uradili smo to sve odlično, i bili smo suočeni sa svim onim s čim su bili suočeni Warriorsi. Može li ova momčad biti kao jedna od najboljih ikad ? Pa, ne možeš biti u razmatranju kao najbolja momčad ako nisi osvojio naslov. Bez obzira kako dobar budeš u regularnom dijelu, to mora biti okrunjeno s naslovom, kako bi uistinu ostavio neki trag. Tu vidimo gdje su imali Warriorsi grešku. Izgubili su svoju dominaciju u doigravanju.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE