Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami bez Jamesa poražen u Denveru

LeBron James propustio je zbog ozljede gležnja lijeve noge nastupiti u Pepsi Centeru u kojem je njegov Miami Heat upisao 130-102 poraz od domaæe momèadi Denver Nuggetsa.

James je nogu ozlijedio veèer ranije (srijeda) kod Los Angeles Clippersa i prve su informacije govorile da æe propustiti utakmicu u Denveru. Pokazale su se i toènima te je najbolji igraè Miamija mogao samo gledati kako mu momèad igra najslabiju obranu sezone i utapa se u rezultatskom minusu.

Posljednju pobjedu Miami je kod Denvera upisao u sijeènju 2002. godine. Trenutaèno su na omjeru pobjeda i poraza 30-11 što je i izjednaèenje klupskog rekorda u uspješnosti na polovici sezone.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwight Howard (39)
  • Asistencije: Chauncey Billups (13)
  • Skokovi: Dwight Howard (18)
  • Ukradene lopte: Corey Brewer (4)
  • Blokade: JaVale McGee (3)

Tristotu pobjedu na klupi Denvera u èetvrtak je upisao trener George Karl (ukupni omjer 1008-687), a najzaslužniji za nju bio je J.R. Smith koji je ušao s klupe, “stavio” osam trica, ubacio 28 poena i uhvatio pod obruèima sedam lopti. Carmelo Anthony, prva zvijezda kluba, dodao je 21 koš, ali i doživio zvižduke s tribina koje mu zamjeraju moguæi odlazak u New Jersey Netse. Smeta ih i to što u “paketu” treba otiæi i Chauncey Billups, momak roðen u Denveru, i miljenik publike.

Miami je s 24 poena predvodio Chris Bosh.

U drugom derbiju veèeri u NBA ligi Oklahoma City Thunderi su svladali Orlando Magic 125-124 u utakmici u kojoj gosti niti u jednom trenutku nisu vodili. Russell Westbrook uknjižio je èetvrti triple-double uz uèinak od 32 koša, deset skokova i 13 asistencija, a Kevin Durant dodao 36 poena u èetvrtoj uzastopnoj pobjedi momèadi. Dwight Howard je postigao 39 koševa i pod obruèima uhvatio 18 lopti za Orlando koji je nakon niza od devet pobjeda poražen drugi puta zaredom.

Uz 35 poena i 11 skokova Kevina Lovea Minnesota Timberwolvesi su s 109-97 bili bolji do Washington Wizardsa, èiji omjer na strani sada iznosi 0-19.

Latest Posts

NE PROPUSTITE