Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami bolji od LA Clippersa, Wade 28+8+8

Miami Heat je bez veæih problema pred svojom publikom svladao Los Angeles Clipperse. Zahvaljujuæi odliènom Dwyaneu Wadeu upisali su 37. pobjedu u ovoj sezoni. Konaèni rezultat utakmice bio je 97:79.

Clippersi su oèajnom šuterskom predstavom poklonili laku pobjedu floridskoj momèadi. Naime, košarkaši iz Los Angelesa su u posljednju èetvrtinu ušli sa zaostatkom od 9 poena, ali su veæ nakon nekolika minuta imali nedostižan zaostatak od èak 19 poena. Za takav preokret je u najveæoj mjeri ‘kriv’ Eddie House, a i igraèi Clippersa koji nisu uspjeli zabiti koš iz èak deset uzastopnih pokušaja. House je svojom zadnjom (treæom) tricom èetiri minute prije kraja odluèio pitanje protivnika kada su domaæi imali i prednost od 24 poena (91:67).

Inaèe Wade je susret završio sa 28 poena, 8 skokova, 8 asistencija i 3 blokade, dok je House dodao 15 poena. LeBron James nije imao svoju veèer, upisao je 12 koševa, a Chris Bosh je dodao 16.

Na drugoj strani moramo spomenuti 42. double-double uèinak Blakea Griffina koji je susret završio sa 21 poenom i 16 skokova. Foye je dodao 15, Davis 14, a Gomes 12 poena.

Dodajmo i to kako su Clippersi odlièno odradili uvodnu èetvrtinu kada su i neko vrijeme bili u vodstvu. No, veæ u drugih 12 minuta Wade preokreæe susret i vodi svoju momèad na dvoznamenkastu prednost. U jednom trenutku su igraèi Miamija nakon trice Jonesa vodili i sa 16 poena razlike, ali su gosti uspjeli nekako ublažiti rezultat prvog poluvremena na zaostatak od 11 poena.

Miami æe sljedeæu utakmicu igrati pred svojom publikom protiv Indiane koja je danas pobijedila New Jersey Netse, dok æe Clippersi odigrati još jedan susret na Floridi, ali ovoga puta protiv Orlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE