Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami čuva Odena za drugi dio sezone

Greg Oden ove se sezone vratio u NBA ligu nakon više od 1000 dana neigranja. Nekadašnji prvi pick na draftu u to je vrijeme bio smatran za sljedećeg velikog centra u ligi, no brojne ozljede i operacije koljena su ga spriječile u tome. Ovo ljeto potpisao je ugovor s prvakom Miamijem, no još uvijek nije upisao nastup u službenoj utakmici za Heat, tek je odigrao par minuta u predsezoni.

Kako prenosi Boston Globe, Miami se brine za zdravlje talentiranog centra, pa će se na njegov prvi službeni nastup u dresu Heata još morati pričekati. Naime, Miami čuva Odena do druge polovice sezone, a naročito im je potreban u doigravanju ukoliko Heat želi osvojiti i treći uzastopni naslov prvaka.

Greg Oden nažalost vjerojatno nikad neće igrati na onoj razini na kojoj je bio kada je na draftu izabran ispred Kevina Duranta, no ako će ostati zdrav mogao bi pripomoći braniteljima naslova, naročito svojom obranom u reketu i kontroliranjem skoka, budući da je Miami trenutno ekipa koja prosječno hvata najmanje skokova po utakmici u ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE