Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami dobio devetu, Oklahoma sedmu zaredom

Kevin Durant se u èetvrtak naveèer vratio u dvoranu Orlanda gdje je èetiri dana ranije osvojio prestižnu MVP nagradu u All-Star ogledu. I u dresu Oklahoma Cityja je bio na toj, visokoj razini.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: LeBron James (38)
  • Asistencije: Steve Nash (17)
  • Skokovi: Udonis Haslem (14)
  • Ukradene lopte: LeBron James (5)
  • Blokade: Kenyon Martin (3)

Njegova je momèad pobijedila Orlando 105-102, a Durant je ubacio 38 poena i uhvatio osam lopti. U posljednjoj èetvrtini je Durant u pravom smislu rijeèi torpedirao domaæi koš jer je ubacio 18 poena u 12 minuta, te je zajedno s Russellom Westbrookom (29 poena i 10 asistencija) donio Oklahomi sedmu pobjedu zaredom. Utakmica se mogla zakomplicirati u samoj završnici, ali Jason Richardson nije pogodio tricu, te je Orlando ostao bez produžetka. Kod domaæina je najbolji bio Dwight Howard sa 33 poena i devet skokova.

Miami je lakoæom svladao Portland u gostima 107-93. Miami je trenutaèno na omjeru 28-7 što im je najbolji start u povijesti nakon poèetnih 35 utakmica. Isto tako, ovim su došli do devetog trijumfa zaredom. Nije im niti nedostajao Chris Bosh koji je otkazao utakmicu zbog smrtnog sluèaja u obitelji, a neæe ga biti niti na gostovanju kod Utaha. No, dok god LeBron James (38 poena, 11 skokova i šest asistencija) i Dwyane Wade (33 poena i 10 asistencija) ovako igraju Miami može biti spokojan.

Steve Nash je odigrao sjajnu utakmicu za Phoenix koji je sa 104-95 pobijedio Minnesotu. Ubacio je Nash 13 poena, ali i imao osam skokova, te èak 17 asistencija. Zasjenio je na drugoj strani i Kevina Lovea (23 poena i 10 skokova) i Rickyja Rubija (13 poena i samo dva dodavanja), a jaku je pripomoæ dobio i od drugog iskusnog suigraèa, Granta Hilla, koji je 15 od 20 poena ubacio u nastavku.

LA Clippersi su sa 108-100 pobijedili u Sacramentu ponajviše zahvaljujuæi èetiri tricama Mo Williamsa u zadnjoj èetvrtini. Ukupno je Williams ubacio 18 poena, a epitet igraèa utakmice je ipak ponio Chris Paul koji je imao 22 poena i devet asista.

Latest Posts

NE PROPUSTITE