Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami doveo novog šutera

Ekipa koja se najviše pojaèala ovog ljeta, Miami Heat vjerojatno je završila s dovoðenjem igraèa za narednu sezonu. Danas su sve dogovorili s šuterom Eddiem Houseom, kojega su izabrali na draftu 2000. godine.

House je protekle tri sezone uglavnom igrao u Boston Celticsima, s kratkim izletom u Knickse za koje je odigrao samo 18 utakmica. Sljedeæe æe sezone svlaèionicu dijeliti s nekim od najboljih igraèa lige, LeBronom Jamesom, Chrisom Boshom i Dwyaneom Wadeom.

Miami je prema rijeèima njegovog agenta Marka Bartelsteina potpisao Housea na dvije godine tijekom kojih æe zaraditi nešto manje od 3 milijuna, što je veteranski minimum. Iako je igraè imao brojne druge opcije, koje su mu nudile više novaca on se ipak odluèio za topli Miami kako bi osvojio još koji prsten prvaka. Jednoga je veæ osvojio, 2008. godine s Bostonom.

Ovaj 32-godišnjak karijeru je zapoèeo u Miamiju prije 10 godina, a u toliko godina promijenio je 9 momèadi i sada se ponovno vraæa u ekipu za koju je proveo poèetne tri sezone karijere. Prosjeci karijere mu iznose 7 poena i po jedan skok i asistenciju po utakmici, no ono što se od njega oèekuje je dodatna energija s klupe te nekoliko pogoðenih trica koje mogu promijeniti tijek utakmice u samo nekoliko napada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE