Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami Heat – New York Knicks

Veèerašnji dvoboj izmeðu Jamesa, Wadea i Bosha protiv Stoudemirea, Feltona i Chandlera zasigurno æe biti poslastica veèeri.

Utakmica koja æe se odigrati u Madison Square Gardenu važna je za obje ekipe. Knicksima bi pobjeda donijela dosta samopouzdanja jer pobijediti Heat nije mala stvar, a pobjeda im treba ako žele nastaviti sa dobrim igrama. Miamiju æe ovo biti 11. uzastopna pobjeda ako savladaju Stoudemirea i ekipu, a za to æe se trebati dosta namuèiti jer u Madison Gardenu navijaèi postaju sve važniji faktor na strani Knicksa.

Sve su oèi uprte u Stoudemirea i Jamesa te æe to biti pravi ispit za obojicu jer ove sezone igraju na visokom nivou te je pitanje hoæe li to moæi opravdati u ovako velikoj utakmici.

No zasigurno æe bit ispit kako za Wadea i Bosha na jednoj strani tako za i Feltona i Chandlera na drugoj strani. Ove dvije ekipe su i veliki rivali. Sretali su se u doigravanju od 1997 do 2000. Godine 1997 ove dvije ekipe srele su se u polufinalu i tada je Heat bio bolji rezultatom 4-3. Veæ sljedeæe godine Knicksi su se osvetili i dobili Heat 3-2 no veæ u sljedeæoj rundi izgubili su od Pacersa. Knicksi su 1999. pobijedili 3-2 te je i polufinalni dvoboj izmeðu ovih ekipa 2000. godine završio pobjedom Knicksa 4-3. Zasada Knicksi imaju uvjerljivu prednost u pobjedama nad Miamijem kroz povijest, vode sa 65 pobjeda naprema 49 pobjeda Miamija.

Od ostalih susreta izdvajamo dvoboje Mavericks – Suns, Utah – Hornets te Kings – Thunder.

Latest Posts

NE PROPUSTITE