Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami Heat nudi Wadeu novi ugovor

NBA klub Miami Heat ponudio je produljenje suradnje svom najistaknutijem èlanu Dwyaneu Wadeu (27), najboljem strijelcu prošle sezone u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta.

Pred Wadeom, kojem sljedeæe sezone istièe važeæi ugovor s momèadi s kojom je 2006. godine osvojio naslov NBA prvaka, sada su dvije opcije – prihvatiti ponudu koja bi ga uz Miami vezala do 2014. godine ili odraditi još sezonu koja je pred njim i nakon toga osluhnuti ponudu tržišta.

U nekoliko je navrata prošle godine Wade izjavio da je zadovoljan u dresu Heata, ali i da bi volio vidjeti da se momèad ojaèa i tako još jednom pokuša napasti tron lige.

U prošloj je sezoni Wade postigao najbolje prosjeke karijere zapoèete u sezoni 2003/2004. Bio je najbolji strijelac lige (30.2 poena), ubacio je za sebe rekordnih 88 trica, prosjeèno je bilježio 2.2 osvojene lopte po susretu, 1.3 blokadu, a i odigrao je najviše utakmica (79) od kada je došao u ligu.

“Osjeæam se poèašæenim i blagoslovljenim za poèetak èinjenicom da sam uspio u NBA ligi, a potom i pozicijom u kojoj jesam. Igram u momèadi koja me želi i dalje, a to mnogo znaèi. To je fenomenalno” kazao je Wade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE