Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

MIAMI HEAT RADI JOŠ JEDAN BREAK!!! GUBILI SU 17 RAZLIKE, ALI SPOELSTRA JE JOŠ JEDNOM IZVUKAO NEMOGUĆE!

17. put su okrenuli 10 ili više poena zaostatka u doigravanju što je rekord NBA lige.

Erik Spoelstra je dokazao da je najveći košarkaški um na svijetu trenutno! S ovolikom razlikom u kvaliteti njegov Miami i dalje maršira prema nezamislivom, a to je titula NBA prvaka. Poveo je Heat rano s 11 razlike samo da bi se u razmaku od par minuta našli u minusu od 15 razlike.

Zamimljivo je da je Denver okrenuo utakmicu s Jokićem na klupi, u tim trenutcima se apsolutno razgoropadio Denver gdje je čak šest različitih igrača imali postignutu tricu, a fenomenalnu energiju s klupe svojom obranam je uveo Christian Braun.

Ipak, Spoelstra je bio “unutra”, miksao je sa zonom u obrani dok je u drugom dijelu izmislio Duncana Robinsona koji veže deset poena i Heat okreće i rezultat i momentum utakmice. Do kraja su sačuvali vodstvo iako je Jamal Murray imao šut za produžetak kojeg je promašio nakon sjajne obrane Butlera.

Nikola Jokić je još jednom bio spektakularan, završio je s 41 poenom, 11 skokova, četiri asistencije ali i pet izgubljenih lopti (16/28 iz igre, 2/5 za tri poena). Murraya praktički nije bilo nigdje do zadnjih pet minuta kada veže dvije trice te na kraju završava s respektabilnih 18 poena i 10 asistencija (7/15 iz igre).

Heat je pobjedio na svoj način, momčadskom igrom gdje su svi dali svoj doprinos. Adebayo je opet bio prve ime Heata (21/9/4, 2 blokade, 8/14 iz igre), a pratili su ga Butler s 21 poenom i devet asistencija (7/19) i Vincent s 23 poena (8/12).

Denver je na 0-3 omjeru u ovom doigravanju kada Jokić postigne 40 ili više poena, a Nikola je postao i prvi centar u povijesti lige s 500+ poena i 100+ asistencija u jednom doigravanju.

Pobjeda Heata 111:108!

Latest Posts

NE PROPUSTITE