Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami i Oklahoma u utakmici broj èetiri

Kljuèna utakmica za obje ekipe veèeras u American Airlines Areni. Pobijedi li Miami doæi æe na 3-1 što u prijevodu znaèi na korak do osvajanja naslova i vjerujemo da bi tim ishodom bilo sve riješeno. Slave li pak gosti iz Oklahome serija æe se vratiti na poèetak i stvari æe se ponovno zakomplicirati. Vjerujemo kako utakmica neæe razoèarati i da nas èeka još jedan uzbudljivi okršaj Heata i Thundera.

Miami Heat – Oklahoma City Thunder  (2-1)  03.00

Po drugi puta u dvije godine Miami ima prednost od 2-1 u finalu. Svi znamo kako su prošle sezone završili a LeBron James tvrdi kako ovo nije niti približno ista ekipa kao 2011. godine i da su puno zreliji i spremni za taj posljednji korak. U sve tri utakmice je ovogodišnji MVP predvodio svoju ekipu i nema sumnje da tako neæe biti i veèeras. I dok obrana Oklahome nekako i izlazi na kraj sa drugom violinom Wadeom za Kralja Jamesa još nisu pronašli lijek. U zadnjoj im je ubacio 29 poena te uhvatio 14 skokova što je bilo najviše u te dvije rubrike od svih igraèa koji su nastupili. Iako ih šut baš nije slušao sve su nadoknadili sjajno izvedenim slobodnim bacanjima te su od 35 ubacili 31. Time dolazimo do gostiju koji su uspjeli samo 24 iznuditi te 14 ubaciti što ih je uz samo 11 asistencija i koštalo poraza. Vjerujemo da je upaljena uzbuna kod ekipe Scotta Brooksa jer izgube li i veèeras šanse za povratkom æe biti skoro pa nepostojeæe. Za mladu i neiskusnu ekipu bi taj pritisak mogao biti koban pogotovo jer im je ovo prvo sudjelovanje u Velikom finalu dok James i Wade barem što se toga tièe imaju podosta iskustva. Navijaèi Thundera se nadaju kako æe se razbuditi Westbrook koji je ponovno poèeo solirati i igrati onako kako ga veæina pamti, bezglavo. Pod hitno im treba Westbrook kakav je bio u veæem dijelu ovogodišnjeg play-offa i tek onda bi se neèemu i mogli nadati. Zatim, u ovoj seriji je kompletno iskljuèen i Harden pa je tako Kevin Durant ostao lišen dva najvjernija pomagaèa. Pretpostavljamo da bi i ovo mogla biti još jedna napeta utakmica gdje æe na kraju odluèiti malo broj poena razliku.

Domaæini su u naletu i diže im se forma te èisto sumnjamo da æe James i Wade propustiti ovu pruženu priliku. Svladaju li ih veèeras uvjereni smo kako ih ništa neæe zaustaviti u osvajanju naslova tako da vjerujemo u pobjedu Heata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE