Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

“Miami ima najslabije navijaèe u Americi”

Charles Barkley, bivša zvijezda NBA lige i sadašnji televizijski NBA analitièar je ponovno izazvao burnu reakciju NBA javnosti, toènije (ponovno) na Floridi. Naime, bivši najkorisniji igraè lige je bio još jednom bez dlake na jeziku kada je u pitanju Miami te izjavio kako ovogodišnji prvaci Istoka imaju najlošije navijaèe u amerièkom profesionalnom sportu.

Finalna serija izmeðu Dallasa i Miamija je trenutno poravnata, obje ekipe imaju po dvije pobjede, a peta utakmica se noæas igra u Texasu. Jedno je sigurno, Barkley neæe navijati za Miami, jer mu momèad sa Floride ide jako na živce.

“Ne mogu navijati za njih, nešto mi kod te momèadi ide strašno na živce. Ako bih mogao birati izmeðu Washington Generalsa i Heata, odluèio bih se za Generalse”, poruèio je Barkley.

Veæ je opæe poznato kako Barkleyu nije sjela “Odluka”. Rijeè je o odluci LeBrona Jamesa da napusti svoj tadašnji klub na podosta sporni, medijski i nemoralni naèin. To je pod zub tada uzeo i Barkley koji od tada ne goji baš posebne simpatije prema Miamiju. Èak ih je jednom prilikom nazvao “skupom plaèljivaca“.

Dodatno je zapalio vatru na Floridi juèerašnjom izjavom kako Miami ima i najlošije navijaèe. “Miami ima najslabije navijaèe, u dvorani se ih uopæe ne èuje. Kada ste u Chicagu ili Dallasu tamo se èuju navijaèi, ali u Miamiju ne.”

Isto tako trebamo dodati kako se Barkley zbog moguæih incidenata preselio izvan dvorane American Airlines Arene. Naime, Barkley je veæ dugogodišnji èlan medijske kuæe TNT s kojom priprema posebnu analizu i najavu finalnih susreta, a kako bi izbjegao izgrede sa navijaèima Heata preselio se u poseban prostor izvan dvorane.

Inaèe, u finalu Istoène konferencije Barkley je veæ imao incident sa navijaèima Miamija, a više o tome možete pogledati u priloženom videu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE