Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami ipak odustao od Curryja

Prije tjedan dana u javnost je procurila prièa kako bi Miami mogao za doigravanje dovesti centra Eddyja Curryja koji ove sezone još nije odigrao niti jednu utakmicu.

Curry je prije nekoliko tjedana došao trenirati u Chicago gdje ga je zapazio predsjednik Miami Heata Pat Riley i ponadao se da æe pronaæi pojaèanje na centarskoj poziciji. Zbog toga su pozvali Curryja na nekoliko treninga u Miami, kao i na kompletni lijeènièki pregled.

28-godišnji bivši centar Knicksa i Bullsa ipak nije zadovoljio kriterije èelnika Miamija, a kao jedan od glavnih problema spominje se njegova loša fizièka pripremljenost. Tome u prilog govori da je Curry još uvijek na težini iznad 160 kilograma, što je ipak previše da bi mogao doprinijeti igri ekipe koja želi osvojiti naslov ove godine.

Curry je rijetko kada igrao posljednjih godina, u prošle tri sezone odigrao je samo 10 utakmica za Knickse, ali bez znaèajnijeg uèinka. No ipak, njegove brojke karijere ne izgledaju loše, one iznose 13,3 poena i 5,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE