Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami lagano protiv Philadelphije

Momèad Miami Heata je u drugoj utakmici prvog kruga bez ikakvih problema slavila protiv Philadelphia 76ersa. Odluèila je druga èetvrtina, koju je Heat dobio 30-18, a kasnije se Phila nije uspjela vratiti u utakmicu.

Miami je otvorio utakmicu sa 13-5, ponajprije zahvaljujuæi katastrofalnom šutu Philadelphije. Dwyane Wade je odmah pokazao da mu migrene ipak ne stvaraju probleme te sa 5 koševa dao do znanja domaæim navijaèima da se ne trebaju brinuti hoæe li se onesvijestiti na utakmici.

Iako je Phila u prvoj èetvrtini ubacila samo 4 šuta iz igre, uz 20% šuta, nekako zaostaju samo 6 koševa a i to zahvaljujuæi pogotku James Jonesa u posljednjoj sekundi èetvrtine.

Miami u drugoj èetvrtini više ne prašta. Nakon što nisu u prvoj iskoristili loš šut protivnika, Miami je u drugoj iskoristio ponovno katastrofalan šut Phile. Naime, sada je Miami poèeo igrati svoj napad puno bolje, te su naravno zahvaljujuæi super trojcu stvorili 14 poena prednosti sredinom èetvrtine. Do kraja poluvremena prednost se popela na 18 poena, 49-31.

“Nisam ništa jeo dva dana, pa se osjeæam malo slabo. Ali, nastojim pomoæi svojoj ekipi da doðe do pobjede, i dok god mogu stajati na nogama, bit æu na terenu”, rekao je Wade.

U drugome dijelu Miami je bez ikakvih problema održao prednost. Vrlo loše prvo poluvrijeme jednostavno je bilo odluèujuæe. Philadelphija je utakmicu otvorila bez šuta, a tako se ne nikako ne može pobijediti Miami.

Latest Posts

NE PROPUSTITE