Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami oduševljen napretkom Whitesidea

Na kraju ove sezone Hassan Whiteside će biti slobodan igrač, a Miami ne posjeduje Bird prava na njega. Pat Riley mu je nedavno prišao: „…i rekao mi je kako je ponosan na mene i kako samo trebam i dalje nastaviti raditi“, rekao je Whiteside.

Nismo razgovarali o statusu slobodnog igrača. Žele vidjeti koliko ćemo daleko otići ove sezone s ovom momčadi. Doigravanje će puno toga reći. Nadam se da postoji zanimanje. Sviđa mi se ova organizacija. Pat Riley će uvijek raditi dobar posao u dovođenju ljudi koji će pomoći u pobjeđivanju. Nije teško nagovoriti nekoga da dođe u Miami. Uvijek možeš dovesti nekog talenta.

Također je Whiteside rekao da želi „pobijediti više nego išta“, i vjeruje kako može to uraditi ovdje. „Ne znam puno o tržištu slobodnih igrača , ali naučit ću“, rekao je Whiteside.

U 18 utakmica što je odigrao nakon All- Star odmora, Hassan postiže u prosjeku 18 koševa, 13.7 skokova i 3.4 skoka, dok šutira 60.5%, igrajući  30.6 minuta ulazeći s klupe. Počeo je sezonu kao starter, ali nakon što se vratio od ozljede kuka u siječnju, Whiteside ulazi s klupe iako često igra duplo više minuta nego starter Amar’e Stoudemire. U svojoj zadnjoj sezoni Hassan Whiteside će zaraditi skoro milijun, te će sigurno biti puno momčadi koje će htjeti izdvojiti više novaca kako bi vidjeli ovog  centra u svojim redovima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE