Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami ostaje i bez Mikea Millera

Ovogodišnje pojaèanje Miami Heata, Mike Miller, koji je u sjeni veæih i važnijih pojaèanja Heata, na treningu je ozlijedio palac desne, šuterske ruke.

Zbog ove ozljede Miller je propustio sinoænju utakmicu protiv Hawksa, a na dan utakmice je obavio i pregled kod specijalista.

“Oèigledno je da je razoèaran”, rekao je njegov suigraè Udonis Haslem, koji je razgovarao s Millerom nakon ozljede. “Bio je jako uzbuðen što je èlan ove ekipe. Dobra strana je ta što neæe izbivati s terena do kraja sezone koliko sam ja èuo. Tako da je to dobar znak.”

Ozljeda palca dogodila se tako što se ruka zapetljala u dresu suigraèa. “Bila je to samo vježba”, rekao je mladi trener Heata, Erick Spoelstra. “Zapetljao se u dresu suigraèa uz malo kontakta, pokušavajuæi se izboriti za post poziciju.”

Takva ozljeda, i bez operacije, mogla bi udaljiti Millera s terena na najmanje šest tjedana do dva mjeseca.

Mike Miller je trebao ulaziti s klupe kao zamjena takoðer povrijeðenom Dwyane Wadeu. To znaèi da æe s klupe najvjerojatnije ulaziti odlièni tricaš James Jones ili Eddie House èija je prirodna pozicija razigravaè. Trener Heata takoðer nije odbacio ni moguænost dovoðenja još jednog igraèa kao zamjenu za Millera koji je ove sezone potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 25 milijuna dolara. Na ruku mi ide èinjenica da su s liste ozlijeðenih skinuti veæ spomenuti House i mladi razigravaè Mario Chalmers.

“To znaèi da æe svi morati igrati bolje,” rekao je Jones. “Mislim da æe nam najveæi izazov biti obrambeni jer je Mike podcijenjen obrambeni igraè. Morat æemo naæi naèin da posložimo stvari.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE