Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami pobjedom ostao u trci za playoff, Celticsi ponovno prva momčad Istoka

Cavsi su igrali bez Jamesa i Irvinga protiv Miamija, izgubili su u produžetku, a Celticsi su iskoristili taj poraz i ponovno su preuzeli vrh Istoka. Clippersi su bili bolji od Rocketsa, a Utah je bila bolja na gostovanju kod Warriorsa.

Philadelphia 76ers – Indiana Pacers 111:120

Pacersi su odmah u prvoj četvrtini imali veliko vodstvo. To vodstvo do kraja utakmice nisu ispustili. Predvodio ih je Paul George koji je poslije izbačen s utakmice. Imao je 27 poena. Ovo je Pacersima bila četvrta pobjeda zaredom.  Sixersi su izgubili sedmu utakmicu zaredom. Pacersi su ovom pobjedom ostali na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Miami Heat – Cleveland Cavaliers 124:121 (OT)

Cleveland Cavaliersi su igrali bez tri startna igrača. Tristan Thompson, LeBron James i Kyrie Irving su bili izvan pogona. Cavsi su jako dobro ušli u susret i terorizirali su Miami s tricama. Miami se u drugoj četvrtini vratio u utakmicu, no Cavsi su se opet odvojili u trećoj četvrtini. Cavsi su opet ispustili vodstvo u četvrtoj četvrtini i Miami je izborio produžetke. Tyler Johnson je ubacio posljednja četiri poena s linije slobodnih bacanja u produžetku i Miami koji je na devetom mjestu ima još nade za doigravanje. Ostala im je još samo jedna utakmica.

 Boston Celtics – Brooklyn Nets 114:105

Celticsi su iskoristili poraz Cavaliersa i ponovno su preuzeli vodstvo u Istočnoj konferenciji. Boston je imao šest igrača s dvoznamenkastim brojkama. Osigurali su naslov divizije i imaju šansu osigurati prvo mjesto u posljednjoj utakmici sezone protiv Milwaukee Bucksa u Bostonu. Celticsi su imali veliko vodstvo, čak 27 razlike u trećoj četvrtini, ali Netsi su zakomplicirali stvar i umalo su pokvarili slavlje Bostonu.

Milwaukee Bucks – Charlotte Hornets 89:79

Giannis Antetokounmpo je imao triple-double u pobjedi nad Hornetsima. Bucksi su ovom pobjedom osigurali minimalno šesto mjesto. Ovo im je bila posljednja utakmica na domaćem terenu u regularnom dijelu. Bucksi su većim dijelom utakmice gubili, ali onda su sjajnom četvrtom četvrtinom preokrenuli susret. Ubacili su 28 poena, a dopustili su samo 13. Također Bucksi su osigurali prvo pobjedničku sezonu nakon sedam dugih godina.

Chicago Bulls – Orlando Magic 122:75

Raspoloženi Bullsi su lagano pobijedili Orlando na domaćem terenu. Svih 13 igrača koji su bili na spisku za utakmicu upisalo se u strijelce, a u prvoj i četvrtoj četvrtini Bullsi su dopustili ukupno 29 poena. Samo su u jednoj četvrtini ubacili manje od 30 poena. Jimmy Butler je predvodio Bullse s 18 poena i osam skokova. Mario Hezonja je za Orlando imao sedam poena i dvije ukradene. Bullsi s ovom pobjedom drže osmo mjesto na Istoku.

Detroit Pistons – Washington Wizards 101:105

Dvorana Palace of Auburn Hills vidjela je posljednju utakmicu Pistonsa. Domaćini su poraženi od Wizardsa.  Bradley Beal je pokvario domaćinima slavlje s 33 poena. Beal je pred kraj utakmice imao lijepo zakucavanje i pogodio je tri slobodna bacanja i uspio je zatvoriti utakmici i pomoći Wizardsima da dođu do 49. pobjede u sezoni.

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs 99:98

Blazersi su igrali bez svojih glavnih igrača. Damian Lillard i C.J. McCollum su odmarali. Shabazz Napier je ubacio 32 poena što mu je rekord karijere. Blazersi su mogli odmarati igrače jer im je poraz Nuggetsa protiv Thundera osigurao doigravanje. Polaganje za pobjedu pogodio je Noah Vonleh koji je imao 12 poena i 11 skokova u ovoj pobjedi.

Golden State Warriors – Utah Jazz 99:105

Jazzeri su na gostujućem terenu uspjeli pobijediti Warriorse, ali Clippersi su ostali neporaženi protiv Rocketsa pa je momčad Jazza ostala na petom mjestu na Zapadu. George Hill predvodio je momčad s 20 poena, a Rudy Gobert je imao double-double 17 poena i 18 skokova. Prekinut je i niz Warriorsa od 14 pobjeda zaredom. Kevin Durant je imao malo veću minutažu kako bi se što bolje uigrao za doigravanje. Stephen Curry je imao 28 poena.

Los Angeles Clippers – Houston Rockets 125:96

Clippersi imaju šansu osigurati domaći teren. Sinoć su lagano pobijedili Rocketse koji su odmarali i dali manju minutažu glavnim igračima. Clippersi su na četvrtom mjestu s istim omjerom kao i Utah, ali drže prednost. Ako pobjede Kingse u doigravanju protiv Jazzera će imati prednost domaćeg terena.  Chris Paul je predvodio domaćine s 19 poena, devet asistencija i četiri ukradene i pet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE