Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami pregazio Netse sa pola snage

U New Jerseyu se skupilo nešto više od 17000 ljudi koji su odluèili doæi pogledati ‘spektakularni’ Miami. I na kraju nisu ni mogli biti previše oduševljeni, pošto je utakmica veæ u ranoj fazi izgubila rezultatsku neizvjesnost i daljnji tijek utakmice je više djelovao na predsezonsku utakmicu.

Naime, košarkaši Miami Heata su veæ u uvodnim minutama napravili znatnu prednost koju su održavali tijekom cijelog susreta. Nakon što su dobili prvu èetvrtinu rezultatom 29:18, gosti nikada više nisu dozvolili da se Netsi spuste ispod 13 poena razlike. Toènije, James Jones nije dozvolio, jer je èak u dva navrata kada su Netsi došli na spomenutu razliku zabio dvije trice. To su bili i svi njegovi poeni na utakmici.

“Mislim da je bilo dobro, obranu smo dobro igrali, no ipak možemo i bolje”, izjavio je nakon utakmice Chris Bosh. “Jedino nas malo zabrinjava što dopuštamo protivnicima previše skokova u napadu i drugih šansi, no i to æemo popraviti.”

Miami je bez veæih problema držao Netse na distanci i sa pole snage došao do potpuno zaslužene pobjede. Kod domaæih je najraspoloženiji bio Brook Lopez sa 20 poena i 5 skokova, odlièno je sa klupe i reagirao rookie Derrick Favors upisavši double-double od 13 poena i isto toliko skokova.

Na drugoj strani je glavna trojka Miamija kombinirano postigla 55 koševa. LeBron James je uz 7 asistencija i 7 skokova zabio 20 koševa, Dwyane Wade je pridodao 17 poena, 6 skokova i 7 asistencija, dok je Bosh ubacio 18 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE