Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami priredio tulum dobrodošlice (video)

U Miamiju je zavladalo pravo “vruæe ludilo”. U njihov Heat, košarkašku momèad, su prije nekoliko dana došle dvije velike zvijezde današnjice, LeBron James i Chris Bosh.

Uopæe nitko ne dvoji od navijaèa Miamija, da nova dva pojaèanja, uz voðu generacije Dwyanea Wadea, mogu (i moraju) ponoviti trenutke iz 2006. godine kada je Miami s Wadeom i Shaqom osvojio prvi i zasad jedini NBA naslov. Tada su preokrenuli vodstvo Dallasa 2-0 u finalu na 4-2.

Na tulumu dobrodošlice, koji je održan u prepunoj dvorani Miamija (s tim da je još desetak tisuæa razdraganih navijaèa ostalo ispred dvorane), najluði je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli i, dakako, LeBron James i “gazda” Wade, a donedavni igraè Clevelanda je cijelo vrijeme bio donekle suzdržan, možda i zbog izljeva bijesa navijaèa Clevelanda koji mu nisu, niti neæe, oprostiti odlazak iz Clevelanda.

No, u izjavama je James bio posve jasan i direktan.

Sada kada vas sve vidim jasno mi je da sam donio ispravnu odluku. Znam i što se oèekuje od mene, odnosno, od nas. Moramo postati NBA prvaci, što prije“, rekao je James.

Dwyane Wade je, pak, poruèio:

Ja, Chris i LeBron. Mi smo spremni za naslov prvaka“, uzviknuo je prema navijaèima, prilièno jasno stavivši sebe prvoga u toj reèenici.

Iako svu trojicu veže prijateljstvo, pitanje je kako æe odnosi funkcionirati kada krene sezona, jer kao u svakoj momèadi tako i tamo treba postojati nominalni voða. Logièno je da to bude starosjedioc momèadi Wade, no upitno je u tom sluèaju kako æe se na sve priviknuti LeBron James koji nikada u svojoj karijeri nije bio u takvoj poziciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE