Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami protiv Chicaga na otvaranju sezone, bogat program za Božić

Iz najjače i najatraktivnije košarkaške lige svijeta, NBA lige, objavili su novi raspored za sezonu 2013/14 koja započinje 29. listopada.

Aktualni prvaci, košarkaši Miami Heata, u obranu će naslova prvog dana sezone krenuti ogledom protiv Chicago Bullsa vjerojatno ojačanih za povratnika Derricka Rosea, dok će iste večeri u borbi za Los Angeles snage odmjeriti Lakersi i Clippersi, te Indiana i Orlando. Već drugoga dana će se odigrati 14 utakmica, tako da će ljubitelji NBA lige brzo moći vidjeti svoje najdraže momčadi.

Prvi ogled Brooklyn Netsa pojačanih Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom na rasporedu je 30. listopada protiv Clevelanda, dok će u drugoj utakmici sezone (1. studenog) igrati protiv Miami Heata. Emotivni povratak bivših zvijezda Celticsa u Boston za susret protiv momčadi kojem su donijele naslov 2008., dogodit će se 26. siječnja 2014. godine.

Houston Rocketsi, pojačani Dwightom Howardom, sezonu će otvoriti 30. listopada protiv Charlotte Bobcatsa, dok će Golden State Warriorsi, a Andreom Iguodalom u svojim redovima, sezonu započeti istoga dana protiv Los Angeles Lakersa, koji bi mogli imati Kobeja Bryanta u sastavu od prvoga dana.

Miami Heat će ugostiti San Antonio Spurse 26. siječnja sljedeće godine u reprizi prošlosezonskog velikog NBA finala, dok je ogled tih momčadi u Texasu na rasporedu 6. ožujka.

Klasično je bogat program u NBA ligi za Božić, pa će tako u pet susreta koji su na rasporedu toga dana snage odmjeriti Brooklyn i Chicago, New York i Oklahoma City, L.A. Lakersi i Miami, San Antonio i Houston, te Golden State i L.A. Clippersi.

All-Star utakmica igra se 16. veljače u New Orleansu, a regularni dio sezone završava 16. travnja.

Kompletan raspored možete pogledati na službenim internetskim stranicama lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE