Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami u gostima traži priključivanje Spursima u finalu

Večeras je na rasporedu šesta utakmica finalne serije Istočne konferencije. Miami Heat ima vodstvo od 3-2 te im samo jedna pobjeda nedostaje da se pridruže San Antonio Spursima u velikom finalu NBA lige.

Indiana Pacers – Miami Heat (2-3)  02.30

Indiana Pacersi su došli na Floridu s nadom da će u svoj Indianapolis vratiti s “meč loptom”, no situacija je obratna. Miami Heat je u petoj utakmici slavio s 90:79. Iako su gosti bolje ušli u utakmicu, te na poluvremenu vodili 44:40, u nastavku utakmice došlo je do obrata. Najzaslužniji za to je naravno LeBron James, koji je u trećoj četvrtini postigao 16 od svojih 30 koševa na utakmici. Miami je treći period dobio s 30:13 i tako si napravio zalihu od 13 koševa prednosti uoči zadnje četvrtine. Indiana do kraja nije ozbiljnije zaprijetila, te su sada aktualni prvaci korak do velikog finala. Osim Jamesa s 30 koševa, kod pobjednika se istaknuo Udonis Haslem s 16 koševa. Chris Bosh i Dwyane Wade su bili dosta pritajeni tijekom utakmice i nisu potrošili mnogo lopti. Kod poraženih Pacersa najbolji su bili Paul George s 27 koševa, te Roy Hibbert s 22 koša. Klupa Indiane je opet zakazala s ukupno osam koševa, a tako se Miami ne može pobijediti. U večerašnjoj utakmici za Miami neće nastupiti Chris Andersen, koji je kažnjen jednom utakmicom neigranja zbog udaranja Tylera Hansbrougha. Tako će Indiana imati još veću prednost pod koševima, jer je Andersen odrađivao dobar dio borbe s Hibbertom i Westom.

U ovoj utakmice će biti veliki pritisak na momčad Pacersa, što bi mogao biti najvažniji faktor. Heat je prošle godine četvrtu pobjedu ostvario u Indianapolisu, a predviđamo da će i večeras.

Latest Posts

NE PROPUSTITE