Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami u sve ozbiljnijem naletu prema Boozeru i Odomu

Prošle sezone su košarkaši Miami Heata osvojili peto mjesto u Istoènoj konferenciji NBA lige, ali su pali u prvom krugu doigravanja.

Nakon sedam utakmica je bolja bila Atlanta, a uoèi nove sezone je njihov najbolji košarkaš Dwyane Wade i jedan od najboljih u ligi (konkurirao je zajedno s Bryantom i Jamesom za MVP regularnog dijela) poslao jasnu poruku.

“Otiæi æu iz kluba nakon kraja sljedeæe sezone, kada mi istjeèe ugovor, ako èelnici ne naprave momèad koja æe konkurirati za naslov prvaka” rekao je Wade.

Inaèe, ovaj sjajni košarkaš ogromnih predispozicija je veæ donio Miamiju naslov prvaka NBA lige. Prije èetiri sezone je praktièki sam okrenuo 2-0 Dallasa u 4-2 Miamija.

Klub s Floride je stoga ozbiljno krenuo u organizaciju i kupnju, a kako navode amerièki mediji u stalnim su pregovorima s Carlosom Boozerom iz Utaha i Lamarom Odomom iz LA Lakersa.

U pitanju su, dakle, krilni-centri, odnosno igraèi koji mogu igrati na poziciji èetiri i pet. Odom je veæ bio u Miamiju (u jednoj sezoni, 2003/04.), kada je kratko u Miamiju zastao na putu iz Clippersa u Lakerse.

Odom je blizu odlaska iz prvaka, LA Lakersa, no Miami je još bliže odliènom Carlosu Boozeru, za kojeg nude Utahu Udonisa Haslema, Dorella Wrighta i nepoznatu svotu novca.

Naredni dani æe dodatno zakovitlati obje prièe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE