Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami: Veliki Trojac nadopuniti veteranima

Miami Heat u sezonu ulazi s bremenom najveæeg favorita. Zbog toga brojni slobodni igraèi žele potpisati za njih i za manji novac nego što bi ga dobili u drugim ekipama, što im otvara moguænost dovoðenja kvalitetnih pojaèanja za novi juriš prema tituli prvaka.

Zaštiæeni igraèi:
Mario Chalmers

Od Chalmersa se oèekuje da bude prvi razigravaè ekipe tako da æe Miami zasigurno izjednaèiti bilo koju ponudu koju neka ekipa ponudi za njega i tako ga zadržati u svojim redovima.

Nezaštiæeni igraèi:
Mike Bibby, Erick Dampier, Juwan Howard, James Jones, Jamaal Magloire

Svi nabrojani igraèi, izuzevši Jonesa, su odavno prošli najbolje dane karijere i došli su u Miami s ciljem pokušaja osvajanja naslova što im nije uspjelo prošle godine. Vjerojatno nikoga od njih neæe pokušati potpisati ponovno, možda tek Jamesa Jonesa ukoliko bude trebalo popuniti broj igraèa na rosteru.

Igraèi pod ugovorom:
LeBron James, Chris Bosh, Dwyane Wade, Mike Miller, Udonis Haslem, Joel Anthony, Eddie House, Zydrunas Ilgauskas, Dexter Pittman, Patrick Beverley, Da’Sean Butler, Kenny Hasbrouck

Miami uz veliku trojku pokušava pronaæi kvalitetna pojaèanja. U tu svrhu sve su dogovorili sa Shaneom Battierom, dokazanim obrambenim igraèem koji æe biti zadužen ponajviše za obrambeni dio igre, kao i za realiziranje otvorenih šuteva. Takoðer, u petak bi Eddy Curry, koji je navodno konaèno dovoljno smršavio da može igrati, trebao staviti potpis na ugovor s Miamijem.

Bez obzira koga dovedu, sljedeæe sezone bit æe najveæi favoriti za naslov i oèekuje se prvi naslov za “kralja” Jamesa.

Kandidati za otpis ugovora:
Mike Miller

Iako Miller nema pretjerano unosan ugovor, 5,5 milijuna godišnje s tendencijom rasta, ipak æe ga vrlo vjerojatno amnestirati jer dovoðenjem Battiera više nemaju potrebe za njegovim uslugama. Od Millera se više oèekivalo nego je on to pružao prošle sezone i dani u Miamiju su mu vjerojatno odbrojani.

Latest Posts

NE PROPUSTITE