Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miami zainteresiran za Michaela Beasleya?

Krilni košarkaš Michael Beasley prije pet dana otpušten je iz Phoenix Sunsa nakon što je i ovoga ljeta uhićen zbog posjedovanja marihuane.

Iako Beasley ima nekoliko prekršaja vezanih uz marihuanu u posljednjim godinama, neke bi NBA ekipe voljele riskirati i vidjeti ga u svojim redovima. Kako javlja Yahoo! Sports, jedna od tih ekipa je dvostruki NBA prvak, Miami Heat.

Još nije bilo službenih kontakata između igrača i ekipe, ali spominje se da neki čelnici Miamija ozbiljno razmatraju ponovno dovođenje Beasleya, koji je u Miamiju proveo svoje prve dvije NBA sezone.

Vrlo brzo nakon ovih glasina pojavili su se i demantiji iz lokalnih medija, koji tvrde kako Miami nije zainteresiran i da “nema šanse” da Heat potpiše Beasleya. Tko je u pravu, saznat ćemo uskoro jer se približi datum početka trening kampova (1. listopad), kada većina ekipa ima posložen roster.

Unatoč svim problemima, Beasley posjeduje NBA talent i ako uspije “srediti glavu”, mogao bi biti solidan NBA košarkaš. Nažalost, do sada ga pamtimo više po lošemu nego dobromu…

Latest Posts

NE PROPUSTITE