Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prekipjelo u Miamiju, James gurnuo Spoelstru

Nakon poraza od Mavsa 106-95, igraèima Miami Heata je prekipjelo. Održan je 45-minutni sastanak samo izmeðu igraèa kako bi se razmijenili dojmovi i kako bi igraèi odluèili kako dalje.

Ovaj sastanak nam treba, jer ovdje svatko ima priliku da oslobodi teret s leða, i da kaže što misli o našoj ekipi, i njezinoj buduænosti. Trenutno smo 9-8 ekipa i moramo toga biti svjesni. Trenutno smo 9-8 ekipa jer tako igramo. A to je loše“, rekao je Lebron James, najbolji pojedinac utakmice sa 23 koša.

Naime, u toj utakmici je došlo do malog incidenta u kojem se Lebron James u treæoj èetvrtini (ne)namjerno sudario sa svojim trenerom Erikom Spoelstrom. Amerièki su mediji odmah poèeli špekulirati o Jamesovoj frustraciji i slaboj kemiji u ekipi, a Spoelstra je to odmah negirao ovim rijeèima:

Tako bi to trebalo biti. Svi smo bili isfrustrirani i takvi moramo biti u timeoutu. Nije nam bilo zabavno gubiti sa 10 razlike i bez kontrole u utakmici. Ja želim da moja ekipa osjeti patnju kako bi se motivirali.

Takoðer je kapetan ekipe, Dwyane Wade dodao: “Prolazimo kroz teško razdoblje jer znam kakav potencijal imamo. Imamo još mnogo vremena da doðemo sebi. Kada sam bio prvak sa Shaqom, imali smo omjer 10-10, i održali smo koncentraciju. Bio sam dio Miamija i kad je išlo dobro, a bogme i zlo.

Za kraj dodajmo, da aktualni najkorisniji igraè lige nije želio komentirati taj sluèaj. Uz vijest je dodan i video na kojem možete ustvrditi je li do kontakta Jamesa i Spoelstre došlo sluèajno:

Latest Posts

NE PROPUSTITE