Saturday, April 13, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Beasley na meti Lakersa

Èelnici Los Angeles Lakersa tijekom ovogodišnje sezone aktivno traže pojaèanja za svoj igraèki kadar. Novo ime na njihovoj listi je nisko krilo Minnesota Timberwolvesa, Michael Beasley.

Lakersi nemaju prostora pod salary capom, ali posjeduju trade exception dobiven u razmjeni Lamara Odoma kojeg mogu iskoristiti za razmjenu s Minnesotom i potpisivanje Beasleya. Inaèe ove sezone ih je napustio spomenuti Odom, koji je sada igraè Dallas Mavericksa, dok zbog više sile (èitaj: Davida Sterna) nisu uspjeli realizirati razmjenu za dolazak Chrisa Paula.

23-godišnji Beasley, koji nije ove godine zadovoljio kriterije struènog štaba u Minnesoti, u prosjeku bilježi 12,6 poena, 5,8 skokova i 1,4 asistenciju po utakmici za 26 minuta provedenih na parketu.

Inaèe, drugi izbor NBA drafta 2008. godine (biran od strane Heata), se spominje i kao moguæa ponuda u razmjeni za Pau Gasola.

Za kraj dodajmo još kako su se zadnjih tjedana mogle primijetiti i raznorazne prièe u vezi pojaèanja Lakersa na poziciji razigravaèa, gdje se najèešæe pojavljuju imena Arenasa i Iversona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE