Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Beasley napustio utakmicu nakon teškog pada

Povratak Michaela Beasleya u Miami, svoj bivši klub, nije prošao dobro. Krilo Minnesote Timberwolvesa se ozljedio kada je pokušao zabiti koš nakon što je teško pao i uz pomoæ suigraèa otišao u svlaèionicu.

Beasley je nespretno pao nakon što je napravio polaganje 8 minuta i 10 sekundi prije kraja prvog poluvremena. Èim je pao, uhvatio se za lijevi kuk i napravio bolnu grimasu, a kad je došao do klupe, tražio je pomoæ suigraèa da ga odvedu u svlaèionicu.

Beasley je dobio modricu i ubrzo je poslan na rendgen èiji je nalaz bio negativan, kako je priopæeno iz kluba.

Nakon što je proveo 2 sezone u Miamiju, ovo je bila prva utakmica kad se Beasley vratio u Miami. Trejdali su ga u srpnju u zamjenu za pickove druge runde na NBA draftu 2011. i 2014. g. Beasley je bio prvi strijelac Wolvesa ove sezone sa prosjekom od 14,7 poena u 3 utakmice.

Po pravilima lige, Beasleyeva noæ je službeno završila kad nije mogao pucati slobodno bacanje koje je izborio nakon nesretnog polaganja. Zamijenio ga je mladi Kosta Koufos. Sudeæi po boli koju je pokazivao dok je išao u svlaèionicu, od Beasleya se nije moglo ni oèekivati da æe se vratiti na parket.

Završio je utakmicu sa 11 poena za 10 minuta, šut iz igre 4 od 9 od èega je imao jedno zakucavanje jednom rukom nakon ofenzivnog skoka poèetkom prve èetvrtine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE