Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan: Jackson će biti uspješan s Knicksima

Michael Jordan, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena, izjavio je kako vjeruje da će njegov bivši trener Phil Jackson imati uspjeha u novom poslu u upravi Knicksa. Iako nikad prije nije bio predsjednik, Jordan misli kako je Phil dorastao zadatku te da će njegove trenerske osobine doći do izražaja i na mjestu predsjednika jedne od najpoznatijih, ali u zadnje vrijeme i prilično razočaravajuće franšize.

Phil može napraviti dosta dobrih stvari s Knicksima jer je nadaren. Ima fantastičan odnos s igračima te izvlači najbolje iz svakoga od njih. Samo zato što nikad prije nije bio predsjednik ne znači da neće uspjeti. Znam da je želio biti predsjednik već neko vrijeme i uvjeren sam u njegov uspjeh ako ima prave igrače”, rekao je Jordan.

“Phil je pametan. Brzo će sve pohvatati te će imati mnogo osoba koje su mu voljne pomoći, uključujući i mene”, nastavio je Jordan, trenutni vlasnik Charlotte Bobcatsa, koji je osvojio 6 naslova prvaka s Jacksonom.

New York Knicksi su danas predstavili Jacksona kao novog predsjednika košarkaških operacija a bivši igrač Knicksa će godišnje zarađivati 12 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE