Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan odabrao Bryanta ispred Jamesa

Samo nas nekoliko dana dijeli od 50. rođendana Michaela Jordana (17. veljače), te će prilikom ove obljetnice biti emitirana posebna emisija na NBA TV-u u njegovu čast. U sklopu emisije Jordan, po mnogima najveći košarkaš svih vremena, dao je odgovor na jednostavno pitanje – Kobe ili LeBron.

- Advertisement -

Jordana se pamti kao jednog od najvećih pobjednika u NBA ligi i očito Jordan također najviše cijeni pobjeđivanje i broj osvojenih naslova. Iz tog je razloga priznao da njegov odabir pada na Kobea Bryanta ispred LeBrona Jamesa.

“Ako moram birati između njih dvojice, to bi bio jako težak izbor”, započeo je Gospodin Zrak. “Ali svaki puta kada mislim o tome, pet je više nego jedan”, nastavio je Jordan misleći pri tome da je pet prstenova prvaka Bryanta bolje od jednog prstena Jamesa, te mu je Bryant ispred Jamesa u ovome trenutku.

Još je Jordan o ovoj temi dodao: “To ne znači da James neće osvojiti pet naslova. Možda će ih na kraju karijere imati i više, ali trenutno je pet više od jedan.”

- Advertisement -

LeBron je također saznao o ovim izjavama Jordana, ali to ga nije previše zanimalo: “Takve stvari me ne zanimaju. Ako je odabrao Bryanta, a mene drugog, to nema veze. Ne zanima me previše što drugi govore o meni, niti hoće li netko odabrati Kobea ili LeBrona.”

Posljednjih šest utakmica, u kojima LeBron postiže barem 30 poena uz 60 posto šuta iz igre, čime je postavio novi rekord NBA lige, nagnalo je mnoge na usporedbe između Jamesa i Jordana. James pak ne želi da ga se spominje u takvim usporedbama:

“Ljudi uvijek traže načine da uspoređuju nekoga s nekime. Ali, Mike je Mike, ja sam LeBron i pokušavam izgraditi svoje ime, utjecati na ligu na svoj način.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE