Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan pobijedio Kidd-Gilchrista u dvoboju 1 na 1

Po mnogima najveći košarkaš svih vremena, Michael Jordan, ovoga će vikenda navršiti 50 godina. Unatoč tome što je davno odigrao svoje posljednje utakmice na NBA parketima, dokazao je da još uvijek može pokazati mladim igračima kako se to radi.

Rookie Charlotte Bobcatsa, 19-godišnji Michael Kidd-Gilchrist priznao je da je prije mjesec dana odigrao 1 na 1 s Jordanom, većinskim vlasnikom franšize Bobcatsa, i da ga je Jordan pobijedio.

“Odigrali smo jednom 1 na 1”, rekao je rookie Bobcatsa. “I bilo mi je teško. Izgubio sam. Izgubio sam od čovjeka koji ima 50 godina. On je najbolji igrač koji je ikada igrao košarku.”

Nakon ovakve izjave sigurno će proraditi mašta brojnih zaljubljenika u košarku koji bi htjeli vidjeti kako bi se Jordan danas nosio s puno mlađim suparnicima na NBA parketima. Još će više zagolicati maštu podatak da Jordan već neko vrijeme naporno trenira i da je smanjio svoju kilažu sa 118 na 112 kilograma, te je izjavio za ESPN kako mu je cilj vratiti se na 99 kilograma, koliko je težio kada je igra.

Na kraju je svoje viđenje o povratku Jordana na parket ponudio i Kidd-Gilchrist:

“To me ne bi iznenadilo. Još uvijek može igrati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE