Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan predstavlja Russella Westbrooka u Oklahominu dvoranu slave

Russell Westbrook će 17. studenog službeno ući u Oklahominu dvoranu slavnih.

Kako taj poseban događaj učiniti još posebnijim.

Dovesti, po mnogima najboljeg igrača svih vremena, NBA legendu Michaela Jordana da „uvede“ Westbrooka u već spomenutu dvoranu slavnih.

Prošle godine je Kevin Durant imao tu čast, dok je na Jordanovom mjestu bio upravo Westbrook. Tom prigodom je Durant rekao kako se nada da će svi biti tu i sljedeće godine kada Westbrook bude predstavljan. Bio je polovično u pravu.

Jedina stvar koja se ne poklapa jest ta da Durant neće prisustvovati tom događaju.

Njegovo mjesto tako preuzima šesterostruki prvak i vlasnik Charlotte Hornetsa uvodeći Westbrooka koji ujedno i predstavlja brand Jordan.

U izjavi je Westbrook iskazao zahvalnost rekavši kako je velika čast to što će Jordan doći i biti dio događaja. Rekao je kako mu to puno znači i kako to ne uzima zdravo za gotovo.

Dvadesetsedmogodišnji Westbrook je imao nevjerojatnu sezonu, a sada kada je otišao Durant, on može održati svoj frenetični stil igre, a pritom ne mora s nikim dijeliti loptu.

Ako ne dođe do ozbiljnije ozljede, od Westbrooka možemo očekivati nevjerojatno, a u malo daljoj budućnosti mogli bismo ga vidjeti i u Naismith Memorial Basketball Hall of Fameu, iliti „pravom“ Hall of Fameu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE