Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan: Rose je MVP

Mnogi su ove sezone rekli kako smatraju da je razigravaè Chicago Bullsa Derrick Rose glavni kandidat za MVP nagradu, ali sigurno je to najljepše èuti od strane Michaela Jordana.

“MVP sezone”, rekao je Jordan nakon što su Bullsi sinoæ pobijedili njegove Bobcatse rezultatom 101-84. “Zaslužio je to. Bez sumnje igra na toj razini. Ako ne dobije nagradu, onda æe znati kako sam se ja osjeæao mnogih godina.”

Rose je naravno prihvatio pohvale, i u svom standardno skromnom stilu rekao kako mu je važno samo pobjeðivanje. “Nadam se da æu dobiti nagradu”, rekao je Rose. “Odlièno je što je on (Jordan) to rekao. To mi je èast, ostao sam bez rijeèi. Ali ja samo pokušavam nastaviti pobjeðivati. Nagrada æe doæi ako nastavimo pobjeðivati. Trudim se biti agresivan i dati sve od sebe.”

Osim toga Rose je istaknuo i razlike izmeðu sebe i Jordana. “Uvijek znaš kada je on u zgradi”, kaže Rose. “Njegova prisutnost je najluða od svih NBA igraèa koji su igrali. Mi smo dvije razlièite osobe. On je prièljiviji od mene, ja sam tek poèeo malo više govoriti. Kada si u njegovoj blizini osjetiš kako je on uvijek bio vokalan sa svojim suigraèima. Kada èuješ za neke stvari koje je govorio i radio, kao što je šutiranje slobodnih bacanja zatvorenim oèima, ja nikada ne bih radio tako nešto.”

Jordan æe se ove subote vratiti u United Center u Chicagu kako bi sudjelovao na proslavi 20. godišnjice osvajanja prvog NBA naslova za Bullse. “Biti æe zabavno vidjeti sve stare momke, vidjeti jesu li se svi udebljali kao ja”, rekao je Jordan. “Garantiram vam da æe Stacey King biti najdeblji.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE