Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan: Sanjam sedmi naslov

Michael Jordan je kao vlasnik Charlotte Hornetsa u četiri sezone prošao mnogo, od najgore sezone u NBA povijesti, do promjene imena (Jordan je vratio dobre stare Hornetse).

Najbolji košarkaš priznaje da sanja sedmi NBA prsten: ”Uvijek sanjam o tom sedmom naslovu. Ako do toga dođe, biti će mi puno veći užitak nego šest naslova u Chicagu.”

51-godišnji Jordan je napomenuo da je puno teže biti vlasnik kluba nego igrač: ”Igrao sam košarku dosta dugo, svaku kritiku bi prihvatio i tako bi postajao bolji igrač. Ovdje toga nema, mogu samo pričati sa svojim igračima i zaposlenicima.”

Na krilima prošlogodišnjeg plasmana u doigravanje, Hornetsi su u klub doveli Lancea Stephensona koji bi trebao biti veliko pojačanje. Klub je već prodao više od 10 tisuća sezonskih pretplata na domaće utakmice, dok su u Jordanovoj prvoj godini prodali samo 7 tisuća.

”Brojke vam govore koliko ljudi vole Hornetse ovdje. Često se zaboravi činjenica da su Hornetsi početkom 90-ih predvodili ligu po broju gledatelja sedam sezona u nizu. Nismo željeli izgubiti taj identitet”, rekao je Jordan za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE