Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan se zaruèio

Michael Jordan zaruèio se sa svojom djevojkom Yvette Prieto, amerièko-kubanskom manekenkom, s kojom je u vezi tri godine.

Vijest je objavio Jordanov glasnogovornik. Navodno je par proslavio zaruke tijekom božiænih blagdana na privatnoj jahti na Francuskoj rivijeri.

Jordan i Prieto zapoèeli su vezu 2008. godine, dvije godine nakon što je proslavljeni bivši košarkaš, a danas vlasnik Charlotte Bobcatsa, okonèao svoj brak s Juanitom Vanoy s kojom ima dvojicu sinova, Jeffreyja Michaela i Marcusa Jamesa i kæer Jasmine. Jordan i njegova bivša supruga pokrenuli su brakorazvodnu parnicu još 2002. godine, ali su je ubrzo i povukli. No, 2006. godine je definitivno njihov brak bio gotov, a Juanita je, navodno, nakon razvoda dobila 168 milijuna dolara.

Jordan i Yvette Prieto zapoèeli su zajednièki život 2009. godine u luksuznoj kuæi na Floridi. Za razliku od mnogih drugih slavnih parova, skrivali su svoju privatnost, pa tako niti ovom prilikom objava o njihovim zarukama nije stigla od njih, veæ od glasnogovornika. Datum vjenèanja još nije odreðen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE