Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Redd potpisao za Sunse

Phoenix Sunsi loše su otvorili novu sezonu, izgubili su obje utakmice na domaæem terenu protiv New Orleansa i Philadelphije i gotovo sigurno ove sezone neæe igrati u doigravanju. Oèito je došlo vrijeme da se neke stvari pokrenu, pa su tako doveli novog igraèa na poziciji beka šutera.

Rijeè je o 31-godišnjem dosadašnjem igraèu Bucksa Michaelu Reddu. Redd je cijelu karijeru proveo u Milwaukeeju, te se danas kao slobodan igraè odluèio pridružiti Steveu Nashu u Phoenixu. Iako je svojevremeno bio ponajbolji tricaš lige, posljednje tri sezone muèio se s ozljedama, pa je tako odigrao svega 66 utakmica.

Sunsi sada imaju dva odlièna tricaša na bekovskim pozicijama, no pitanje je u kakvom æe se izdanju pokazati Redd zbog tih èestih ozljeda koje su mu poremetile karijeru.

Predsjednik košarkaških operacija Sunsa izjavio je: ”Michael se dokazao kao elitni scorer u NBA ligi. Trenirat æe s ekipom dok ne uðe u formu, a kad postigne radnu temperaturu poèet æe i igrati.”

Reddu æe ovo biti jedanaesta sezona u ligi, dosad je pogodio 1003 trice uz 38 % uspješnosti, a u karijeri su mu prosjeci od 20 poena, 4 skokova i 2,3 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE